Malchi

Malchi

Helaas, er zijn geen Malchi nestjes beschikbaar.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van een nieuw nestje? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Pittig, klein en schattig, de Malchi zal je voor zich winnen met hun vriendelijke en leuke persoonlijkheid. Dit vrij recente designer hondenras is het resultaat van het kruisen van een Chihuahua met een Maltezer, in een poging om een kleine rashond te creëren die de beste eigenschappen van beide ouderlijke rassen vertoont. Deze honden hebben meestal een zachte en pluizige vacht, een klein gestalte, en een hart dat te groot is voor hun kleine lichamen. Enigszins brutaal maar toch heel aanhankelijk - er is nooit een saaie dag met een van deze kruisingen aan uw zijde.

Geschiedenis

Malchi is een vrij nieuw designer hondenras, maar ondanks hun recente stijging in populariteit, heeft dit ras geen goed gedocumenteerde geschiedenis. In feite, zoals de meeste designer hondenrassen, is de oorsprong van Malchi een beetje duister en mysterieus! Er zijn waarschijnlijk een paar toevallige koppelingen geweest van Chihuahua's en Maltezer honden door de geschiedenis heen, maar het moment waarop fokkers deze twee raszuivere honden opzettelijk begonnen te kruisen, in een poging om een geheel nieuw type hond te creëren - is niet vastgelegd. Natuurlijk, kunnen we nog steeds gissen naar de periode waarin het ras waarschijnlijk is ontstaan. De rage voor designer hondenrassen bereikte zijn hoogtepunt in de jaren '00, dus is het veilig om aan te nemen dat toen de Malchi voor het eerst werd gecreëerd.

Karakter

Het combineren van de pittige, brutale Chihuahua en de lieve, aanhankelijke Maltezer in één hond heeft een aantal interessante resultaten opgeleverd - Malchis zijn uiterst charmant, met de juiste dosis pit en enthousiasme, maar ook echte knuffeldieren. Deze honden hebben een sterke band met hun baasjes en staan altijd aan de zijde van hun baasjes, willen bij elke activiteit en gebeurtenis in het huishouden worden betrokken. Per slot van rekening beschouwen ze zichzelf als de ster van elke gebeurtenis! Machi's zijn door en door schoothondjes, dus ze zullen het heerlijk vinden om zich op te krullen in je schoot terwijl je Netflix kijkt en zullen knuffels op elk moment van de dag op prijs stellen.