Biro Yorkshire Terrier

Biro Yorkshire Terrier

Helaas, er zijn geen Biro Yorkshire Terrier nestjes beschikbaar.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van een nieuw nestje? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


De Biro Yorkshire terrier is een Biewer met een buitengewone chocolade kleur. Een interessante combinatie van donkere chocolade kleur op een witte achtergrond en toevoeging van gouden kleur op het hoofd maakt een Biro Yorkshire terrier hond een zeer aantrekkelijk en exclusief fenomeen!

Geschiedenis

De eerste Biro Yorkshire terrier pup was een teefje genaamd "Art of Highclass Relight My Chocolate Fire", geboren op 1 december 2004 in de "Art of Highclass" Kennel van de beroemde Duitse fokkers Roberto Krah en J. Lutz. Het was deze teef die de eerste geregistreerde vertegenwoordiger van de Biro Yorkshire terrier ras in de wereld werd.

Karakter

Deze honden zijn intelligent en toch onafhankelijk. Deze combinatie maakt het ras moedig en in staat om voor zichzelf te denken. Ze kunnen een beetje koppig of opvliegend zijn als het aankomt op luisteren naar commando's omdat ze weten wat ze willen. Ze zijn ook moedig als het op nieuwe dingen aankomt en zijn niet bang om dingen zelf uit te zoeken. Zelfs met hun sterke persoonlijkheid is de Biro nog steeds vriendelijk en graag bij mensen in de buurt. Ze hunkeren naar genegenheid en zijn heel gelukkig met hun menselijke metgezellen.